Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 august 2011

Tinerii ţărănişti, speranţa PNŢCD Constanţa



Conducerea organizaţiei judeţene a PNŢCD Constanţa îşi pune mari speranţe în mobilizarea şi activitatea juniorilor consideraţi de preşedintele filialei, Tudorel Chesoi, „promotorii campaniilor electorale şi mesagerii partidului“. Recent, nouă tineri ţărănişti constănţeni au participat la Şcoala de vară organizată la Câmpulung Muscel, unde au discutat împreună cu lideri centrali ai PNŢCD despre integrarea lor în viaţa politică a ţării şi au avut posibilitatea de a prezenta propriile soluţii la problemele României. Câte dintre ele vor fi luate în considerare şi de câtă promovare vor beneficia juniorii ţărănişti pe viitor rămâne de văzut, însă un mesaj clar a rezultat în urma întrunirii de la Câmpulung: „Dorinţa de unitate în vederea organizării PNŢCD pentru alegerile de anul viitor“.

Eficientizare şi dinamism
Preşedintele filialei judeţene de tineret a PNŢCD Constanţa, Cătălin Petrescu, a anunţat că va acţiona pentru reorganizarea celor 15 organizaţii din teritoriu pe secţii de votare şi înfiinţarea altora, acolo unde nu au, pentru a crea „o structură mai eficientă“. Până atunci, 90 de colegi de partid vor participa la o altă şcoală de vară, ce va avea loc, în perioada 25-28 august, la Costineşti, precum şi la cea de la Sinaia, programată să se desfăşoare după 15 septembrie. „Aşa dinamizăm activitatea partidului şi dăm un nou implus“, a explicat Petrescu. Prins de elanul tineresc al juniorilor, Chesoi a ţinut să precizeze că „perioada de aşteptare şi de lucru în tăcere a PNŢCD trebuie să înceteze întrucât a venit momentul ca partidul să-şi spună cuvântul mai pregnant şi să revină în parlament“.

Mihaela Ciorbaru
Jurnalul de Constanta

6 comentarii:

  1. Domnisoara din poza e misto dar langa aia cu chelie......

    RăspundețiȘtergere
  2. Petrescu vrea sa organizeze cele 15 organizatii din teritoriu???????????????????????????????????E,nu te cred Petrescule,spunei lui Chesoi asta,ei te crede sigur,va mintiti singuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am stiut ca pntcd constanta are si organizatie de tineret,sau este compusa doar din presedinte?fara nici un membru,ha ha ha,doar la taranisti se putea intampla una ca asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu stii de ce vorbesti fara sa te documentezi?
    Daca ai fi vrut sa te interesezi ai fi venit la sediu si ai vedea cate organizatii sunt deja si cati membrii exista numai la organizatiile de tineret

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Petrescu si chibitii care comenteaza doar pentru faptul ca sunt frustrati si nu au curajul sa aleaga un zid sa dea cu capu'.

    Faptul ca PNTCD are si o aripa tanara, este o certitudine. Ceea ce face PNTCD si ceea nu face, se vede cu "ochiul" liber . Se misca. Este normal ca intr-o societate democratica, sa nu o numesc asa cum o percep eu, se vor gasi "ANONIMI", care nu au facut in viata lor altceva decat sa dea note. Petrescule, tata, nu te cunosc, dar nu te mai scuza in fata ANONIMILOR, pentru ca tu ai altceva mai bun de facut. Alearga, fa ceea ce faci ca este bine, si lasa-ne pe noi sa vedem care este meritul tau sau a tineretului condus de tine. Tu doar condu'...
    Sa nu uitam ca ANONIMII, ne-au furat viitorul de dupa revolutie si pana azi. Eu, care scriu acum, nu am convingeri politice. Dar, fara sa clipesc as eradica toti parazitii si toti lingaii, chiar daca ar fi sa ma cert cu Dumnezeu. Uitandu-ma in istoria acestui partid, facand abstractie de ramurile vestejite si uscate, ma regasesc in taria de caracter a celor ce nu au abdicat de la principiile lor sanatoase, chiar daca i-a costat libertatea, schingiuirea lor si a familiilor lor, sufleteasca si fizica. A lua in deradere aceste idealuri, a face panarama de traditii, de valori umane stramosesti, este echivalent cu a lua in deradere existenta lui Dumnezeu si a stramosilor nostri desavarsiti. In acelasi timp acuz clasa inteligenta, Romanii adevarati dovediti de viata grea si transformati in LASI care nu se arata, lasind locul lacheilor si frustratilor sa ne traseze si sa conduca destinele. Rusine lor. Petrescule, nu uita ce a zis un mare om si un mare caracter:
    "Calitatea de lider este fermitatea in conceptii si refuzul de a tranzactiona principii."
    Eu te rog sa-ti iei in serios calitatea de lider si sa incepi prin eradicarea acestor lachei sau cum ii numim noi in clasa noastra sociala, BURETARI. Si daca nu poti sa-i stergi de pe fata pamantului, atunci incepe PRIN STERGEREA MESAJELOR LOR si a tuturor celor care nu au ceva pertinent sau constructiv de spus.
    Nu o sa regreti niciodata.

    RăspundețiȘtergere