Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 aprilie 2011

Comunicat

Stimati colegi de partid,

Inca din primele ore care au urmat Congresului din 29 ianuarie a.c., Congres care astazi a fost validat prin hotarare judecatoreasca, am inteles ca ne aflam in fata unei perioade dificile in care numai cu rabdare si mult control personal vom putea sa punem partidul la locul pe care il merita in ecuatia politica a Romaniei.
Evident ma asteptam la o preluare de responsabilitati prezidentiale dupa modelul logic, civilizat, practicat in democratiile moderne si in nici un caz, nu ma asteptam la o confruntare cu efecte distructive in randul partidului.
Am considerat ca cea mai buna metoda de salvare a partidului a fost si ramane aceea de a rezista insultelor, provocarilor si actiunilor neprietenoase, inclusiv actiuni in justitie. Am preferat o aparare pasiva, in locul unei certe organizate.
Astazi putem spune ca s-a realizat un prim pas spre normalitate. Profit de aceasta ocazie pentru a lansa un mesaj de conciliere, apeland la gruparile care inca nu inteleg ca publicitatea negativa, rezultata in urma unor actiuni in justitie, nu este in interesul partidului. In felul acesta ne indepartam de telul dorit de catre majoritatea membrilor si simpatizantilor si anume unitatea partidului. A venit momentul in care sa demaram cu adevarat actiunile necesare pentru realizarea unitatii si a transferului complet al inventarului partidului, inclusiv al sediului central.
Sper de asemenea ca prin acest gest de conciliere vom da un exemplu de responsabilitate civica si eleganta politica, contribuind la o curatire a imaginii partidului.
Asteptam in aceste zile o regrupare a membrilor partidului in jurul noii conduceri, stergerea oricarui conflict vechi si cooperarea in actiuni menite sa dovedeasca adevarata valoare a crestin-democratiei in Romania.

Asa Sa ne Ajute Dumnezeu .

Eugen Moiescu
Presedinte PNTCD

Un comentariu:

  1. Justitia a fost corecta si a luat decizia prin care Congresul PNTCD din 29.ianuarie 2011 a fost statutar.
    Avem inca o data bucuria de a avea in continuare un vicepresedinte national si anume pe domnul Tudorel Chesoi care a reprezentat si reprezinta in continuare ce este mai bun pentru acest partid.

    RăspundețiȘtergere